Családorvoslás

Családorvoslás

Családorvoslás

A családorvoslás az orvosi ellátás első vonala, amelyben a betegek nagy része végleges ellátást kap, kisebb része további vizsgálatok céljából szakrendelésekre kerül és csak minimális hányadát szükséges kórházba utalni.

Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, amely meghatározza a gyógyító munka sikerességét, a bizalmat pedig az orvos szakértelme, hitelessége és empátiás készsége teremti meg. A családorvoslásban a gyógyítás mellett kiemelten hangsúlyos a megelőzés és a páciens ez irányú egészségnevelése. A jó családorvos a prevenció minden szintjét alkalmazva megmutatja azt az utat és módot, amelyet az egészség megőrzése érdekében a betegnek meg kell valósítania.  A Swiss Clinic alapító orvosa és kollégái töretlen elkötelezettséggel és holisztikus szemlélettel tevékenykednek a hozzánk forduló páciensek legjobb ellátása érdekében. Területi ellátási kötelezettség nélküli családorvosi praxisunk által lehetőséget kínálunk partnereinknek, hogy a családorvosi jogkörbe tartozó ellátásokat is igénybe vehessék a praxisba önkéntesen bejelentkezők (kiemelten támogatott gyógyszerek felírása, táppénzbe vétel, gépjárművezetői, kishajóvezetői és lőfegyver alkalmasság).

Árak
Nyugalmi EKG:  4 000 Ft
ABPM (24 órás vérnyomás mérés) (vizsgálati díjon felül fizetendő):8 750 Ft
Csontsűrűség ODM sarok: 8 750 Ft

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistákban nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt módosulhat. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

 

Rendelési idő: előzetes időpont egyeztetés alapján
Rendelés helyszínei:

Swiss Prémium Egészségközpont
Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8.00 – 20.00

Ipoly Egészségközpont
Cím: 1133 Budapest, Ipoly u. 8.
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8.00 – 12.00

Ügyfélszolgálat, Előjegyzés
Email: info@swissclinic.hu
Telefon: +36 1 225 0566
Fax: +36 1 225 0567
Online előjegyzés: Swiss Clinic ÜGYFÉLKAPU

Swiss Prémium Egészségközpont

Ipoly Egészségközpont