Nőgyógyászat

Nőgyógyászat

Nőgyógyászat

Szülész-nőgyógyász szakorvosaink rendelése a legmagasabb szintű diagnózisra, gondozásra, ellátásra, valamint a bizalmi kapcsolatra épül páciens és orvos között. Nőgyógyász orvosaink kiemelkedő jártassággal rendelkeznek az alábbi területeken: általános nőgyógyászat, meddőség kezelése, nőgyógyászati műtétek. A legmodernebb CTG és ultrahang vizsgáló berendezésekkel a terhesség teljes gondozását végig tudjuk vinni. Sürgősségi csapatunk segít a terhességi és nőgyógyászati heveny megbetegedések helyszíni ellátásában. Specializált gyermekorvosi csapatunk várja az újszülöttet és készíti fel a terhes kismamát. Fekvőbeteg hátterünket a Maternity Klinika és az István Kórház nőgyógyászata adja, ezen kívül az Uzsoki Kórházban is viszünk fekvőbetegeket, illetve a volt MÁV Kórház Vitalitás Osztálya is hátteret biztosít. Korán felismert emlő, méh és petefészek daganatok betegeink nagy százalékánál gyógyulással végződik, együttműködésben onkológus szakorvosunkkal. Nőgyógyászati magánrendelésünk gondoskodik a megfelelő fogamzásgátlók kiválasztásáról, felírásáról, esetenként közreműködünk a nem kívánt terhesség akár gyógyszeres befejezésében. Kivizsgáljuk a menstruációs problémák okait (metrorrhágia, menarche) és a ciklushossz-változás hormonális hátterét. Rendelőnkben teljes körű nőgyógyászati kivizsgálásra van lehetőség, előzetes bejelentkezéssel.

Árak - nőgyógyászati Vizsgálatok

Kórházi háttér
A legmodernebb CTG és Ultrahang vizsgáló berendezésekkel a terhesség teljes gondozását végig tudjuk vinni. Sürgősségi csapatunk segít a terhességi és nőgyógyászati heveny megbetegedések helyszíni ellátásában. Specializált gyermekorvosi csapatunk várja az újszülöttet és készíti fel a terhes kismamát. Fekvőbeteg hátterünket a Maternity Klinika és az István Kórház nőgyógyászata adja, ezen kívül az Uzsoki Kórházban is viszünk fekvőbetegeket, illetve a volt MÁV Kórház Vitalitás Osztálya is hátteret biztosít.

Árak
  • Nőgyógyászati első szakorvosi vizsgálat (citológia, UH):  24 000 Ft
  • Nőgyógyászati kontroll/szűrő szakorvosi vizsgálat:  15 000 Ft
  • Nőgyógyászati  mintavételi vizsgálati díj: 14 000 Ft
  • Nőgyógyászati sürgős vizsgálat (rendelési időn kívül):  41 000 Ft
  • Nőgyógyászati utókezelés (sebkezelés, ecsetelés): 16 000 Ft
  • Nőgyógyászati follikulometria: 16 000 Ft
  • Nőgyógyászati CTG:  14 000 Ft
  • Petevezeték átjárhatósági vizsgálat (Hycosy) Dr Sávay Sándornál: 56 000 Ft
  • Terhesgondozás: 275 000 Ft

 

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistában nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt, módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük! 

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

 

Rendelési idő és időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Cím: Swiss Prémium Egészségközpont, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)