Pszichiátria

Pszichiátria

Pszichiátria

A depresszió előfordulása hazánkban 15%-ra tehető, a skizofrénia 1%-át érinti a lakosságnak. Sokszor lelki zavarok, szorongás, mániás megnyilvánulások, megváltozott viselkedés jelzi egy beteg hozzátartozója, munkatársa számára, hogy szükséges a pszichiátriai vizsgálattal felbecsülni, van-e betegség a kedvezőtlen magatartás változás hátterében. Szakorvosaink között igazságügyi pszichológus és pszichiáter is van, aki a balesetek okozta pszichés károsodás mértékét tudja pontosan felmérni és kezelni. Minden kórképre van megoldási javaslatunk, akár a hozzátartozó is fordulhat hozzánk bizalommal. Gyógyszeres kezelés mellett pszichoterápia és mágneses kezelés is a rendelkezésünkre áll.

Árak
Pszichiátriai első szakorvosi vizsgálat:     25 000 Ft
Pszichiátriai kontroll szakorvosi vizsgálat:  18 000 Ft

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistákban nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt módosulhat. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Rendelési idő: előzetes időpont egyeztetés alapján

Ügyfélszolgálat, Előjegyzés
Email: info@swissclinic.hu
Telefon: +36 1 225 0566

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. Parkolószinten elküldönített tér található a Swiss Prémium Egészségközpont vendégei részére.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)