Pszichológia

Pszichológia

Pszichológia

A bizalmi, gondoskodó kapcsolatban, mely orvosaink és pácienseink között létrejön, kulcsszerepe van pszichológusainknak, sokszor nem gyógyszerrel, hanem pszichológusunk által vezetett cognitiv vagy behaviour-ista kezeléssel lehet pácienseinket gyógyítani.

Magnetoterápiás eszközünk a nehezen feloldható depresszió kezelésében jelent áttörést. A migrén a túlzott szorongás, alvászavar, táplálkozási zavarok (anorexia, bulimia,) és elhúzódó gyászreakció, illetve sok esetben más betegségek, mint bélgyulladás, allergia, asthma okaként szolgálhatnak. Ezen pácienseink igen nagy aránya gyógyul meg pszichoterapeutáink segítségével.

Mágneses terápia
Az ilyen terápia rezisztens betegek esetén Magyarországon csak a Swiss Medical rendelkezik olyan mágneses készülékkel, melyet prof. dr. Fedorcsák Imre alkalmaz először a Kelet-Európai régióban sikerrel. A készülék nagy pontosságú beállítással a rossz hangulatért felelős agyi képleteket ingerli a mágneses tér által kiváltott elektromos ingerrel és igen hatékony. Kezelés sorozat végén akár 6 hónapig fennmarad a hatása és utána csak 1-1 emlékeztető kezelés szükséges. Gyógyszermentesen tudjuk depresszióját meggyógyítani. A kezelés alakulását pszichiáter szakorvos is ellenőrzi. Ettől a kezeléstől függetlenül pszichiáter kollégáink hagyományos és a legmodernebb gyógyszeres kezelésekben és a pszichoterápiában is jártasak.
Árak
Pszichológiai tanácsadás (60 perces):   15 625 Ft

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistákban nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt módosulhat. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Ügyfélszolgálat, Előjegyzés
Email: info@swissclinic.hu
Telefon: +36 1 225 0566
Fax: +36 1 225 0567
Online előjegyzés: Swiss Clinic ÜGYFÉLKAPU

Rendelési idő: hétfő, szerda és csütörtök 14:00-20:00
Időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Cím 1: Swiss Prémium Egészségközpont, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Dr. Szy Ágnes; Dr. Herczeg Zsuzsa
Cím 2: 1123 Budapest, Győri út 20. I. em.
Juhász Ágota
PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)