Terhesgondozás

Terhesgondozás

Terhesgondozás

A terhesgondozás célja a várandós kismama egészségének megőrzése, a magzat egészséges fejlődésének a nyomon követése, az esetleges rendellenességek kiszűrése, valamint egészséges, életerős magzat megszületésének a biztosítása.

Fontos, hogy az esetlegesen felmerülő kóros állapotokat időben ismerhessük fel, hogy megfelelő kezeléssel a veszélyeket időben el tudjuk hárítani. A terhesgondozás egy többféle vizsgálatból álló ellenőrző folyamatot jelent, amely a terhesség kezdeti heteitől a szülésig tart. A cél, hogy minél nagyobb biztonsággal kizárhatóak legyenek azok a betegségek, amelyek magzati korban még felismerhetők, a születés után azonban már nem gyógyíthatók. A Swiss Prémium Egészségközpontban lehetőség van arra, hogy a leendő kismamák egy helyen elvégezzék az összes várandóssági vizsgálatot. Orvosaink a lehető legnagyobb szakértelemmel és körültekintéssel dolgoznak. Egyszóval a terhesgondozás nem más, mint biztonság 9 hónapon át.

Árak
  • Terhesgondozási csomag: 275 000 Ft
  • Nőgyógyászati első szakorvosi vizsgálat (citológia, UH):  24 000 Ft
  • Nőgyógyászati kontroll/szűrő szakorvosi vizsgálat:  15 000 Ft
  • Nőgyógyászati  mintavételi vizsgálati díj: 14 000 Ft
  • Nőgyógyászati sürgős vizsgálat (rendelési időn kívül):  41 000 Ft
  • Nőgyógyászati utókezelés (sebkezelés, ecsetelés): 16 000 Ft
  • Nőgyógyászati follikulometria: 16 000 Ft
  • Nőgyógyászati CTG:  14 000 Ft
  • Petevezeték átjárhatósági vizsgálat (Hycosy) Dr. Sávay Sándornál: 56 000 Ft

 

A terhes gondozás helyszíne a Swiss Prémium Egészségközpont (1123 Budapest, Nagyenyed u . 8-14.). Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistákban nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai, a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt  módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

 

Ügyfélszolgálat, Előjegyzés
Email: info@swissclinic.hu
Telefon: +36 1 225 0566

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - 4 perc séta
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)