Traumatológia

Traumatológia

Traumatológia

Traumatológus szakorvosaink magasan képzett, elismert, kiváló szakemberek, több évtizedes gyakorlattal, akik rendszeresen részt vesznek az új technikák és eljárások elsajátításában, és több területen élen járnak ezekben. Szakrendeléseink alkalmával ön tájékoztatást kap sérülésének jellegéről, annak kezelési lehetőségeiről, a választható műtéti eljárásokról, a gyógyulási időről, kockázatokról stb. A jelenleg elérhető legmodernebb és legkisebb sugárterhelést jelentő képalkotó diagnosztikai módszereket használjuk rendelőnkben.

A lágyrészek sérüléseit ambuláns műtőnkben meg tudjuk varrni. Lehetőségünk van a hét minden napján a kéz és láb töréseinek ellátásában, a helyszínen gipszelést végzünk, a rendelőnkben kiadható módon vannak levehető rögzítők bármely testtájék vonatkozásában és mankók, hogy páciensünk részben , de azonnal visszanyerje mozgásképességét. Rejtett, RTG-en elváltozást nem okozó apró sérüléseket az ország egyetlen erre alkalmas 18MHz-es UH vizsgáló fejével lehet azonosítani, mely a finom idegsérüléseket és ízületi, illetve szalagokat érintő apró csont betöréseket is észlel. A sérülések gyógyulását RTG vizsgálattal követni tudjuk. Van gyógytornászunk és rehabilitációs szakorvosunk, aki a sérülések gyógyulásához vezető különböző ellátásokat indikálja. Végül teljes gyógyulás esetén, az akár nem intézetünkben felhelyezett gipszet is fájdalom mentesen, vibrációs körfűrésszel el tudjuk távolítani.

Traumatológia árak

Árak
Traumatológia első vizsgálat: 16 250 Ft
Traumatológia kontroll vizsgálat:  11 250 Ft
Ortopédia első szakorvosi vizsgálat:  18 000 Ft
Ortopédia kontroll szakorvosi vizsgálat: 12 000 Ft
Talpnyomás mérés: 5 000 Ft
Izületi injekció beadása szakorvosi vizsgálat nélkül (gyógyszer ára nincs benne): 7 500 Ft
 

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistákban nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt módosulhat. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Traumatológia rendelési idő

Hétfő: 18.00 – 22.00
Kedd: 17.00 – 18.00
Csütörtök: 17.00 – 18.00

Időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

Ügyfélszolgálat, Előjegyzés
Email: info@swissclinic.hu
Telefon: +36 1 225 0566

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 déli pályaudvar - (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)