Időpont

foglaló

Időpont

foglaló

Időpont foglaló

Budapesti Klinikáink

Vizitek száma 2020-ban:

150185

Megkötött szerződések száma:

1611

Ellátási helyszíneink száma:

230

Elérhető szakrendelések száma:

35

X

Szeretnénk tájékoztatni pácienseinket, hogy 06.18-án a telefonos ügyfélszolgálatunk 8-16 óráig lesz elérhető.

 

A Budapesti Közlekedési Zrt. (BK) 2021. június 11. és augusztus 9. között felújítja a Nagyenyed utcai villamosvágányokat. A felújítás során forgalmi korlátozások és parkolási tilalom lesz bevezetve. A Swiss Prémium Buda Egészségközpont ezen időszakban is zavartalanul működik, a -1-es szinten biztosított a parkolás, ahová az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől lehet behajtani.

 

Az EESZT-be történő jogszabályi előírások szerinti kötelező adatszolgáltatás érdekében, minden magyar állampolgárnál az ellátás megkezdésének alapfeltétele a TAJ megadása, valamint az Ön adatainak védelme érdekében a személyes adatainak hitelt érdemlő igazolása. Külföldi állampolgárok esetében amennyiben nem rendelkeznek TAJ-jal a külföldi úti okmány száma vagy az európai egészségbiztosítási kártya száma kerül rögzítésre.

According to the legislation in the case of foreign citizens who do not have a social security number, the number of the foreign travel document (e.g. passport) or the number of European Health Insurance Card (EHIC) will be recorded.

 

Egészségközpontjainkban a szakrendelésekhez és beavatkozásokhoz PCR teszt felmutatása nem kötelező, amennyiben Ön tünetmentes. Ha tüneteket észlel magán, 48 órán belüli negatív PCR teszttel tudjuk fogadni. A pontos tünetekről az NNK honlapján tájékozódhat. A patikában vásárolt koronavírus tesztek eredményeit nem áll módunkban elfogadni.

Rendelőinkbe amennyiben lehet, kísérő nélkül érkezzenek. Nem minden esetben áll módunkban a kísérőket beengedni. Megértésüket köszönjük!

Weboldalunkon cookie-kat használunk. Amennyiben hozzájárul használatukhoz, ezek segítségével mérjük és elemezzük a honlap használatát.
Információ & Beállítások

Elfogadom