Cégtörténet

SSvájci tapasztalat és pontosság, kiemelkedően humánus megközelítés, szívvel és lélekkel történő gyógyítás. Az elmúlt évtizedben minden erőfeszítésünkkel egy eszményi magán egészségügyi ellátó rendszert igyekeztünk megvalósítani. A Swiss Medical Services Egészségügyi Kft. ma már a magán egészségügyi szektor egyik meghatározó szereplője.

Alapítóink, dr. Kende Zsuzsanna és dr. Kirschner András az alapellátásban szereztek nemzetközi szakmai gyakorlatot. Tapasztalataik alapján alulról épült fel a szervezet, melyben az alapellátás, szakellátás és kórházi ellátás orvosai között igen szoros, személyes és szakmai kapcsolat jött létre.

Értékeink, céljaink

Alap értékeink; Gondoskodás – Szakértelem – Tapasztalat – Mindenre van megoldás – Biztonság. Ezt testesíti meg ügyfélkártya programunk, mely az egészségbiztosításnál jobb megoldást kínál, korlátlan vizitszámmal, minden korosztály részére.

Ezen alapítói értékek mentén választjuk ki a megfelelő személyiségű kollégáinkat. Külön programunk van a személyes elköteleződés és a kiváló szakmai felkészültség elérésére, melyet az Orvosi Egyetem akkreditációval honorált. Jelenleg 6 fő szakorvos jelölt felkészítését végezzük.

Swiss Medical Services

Munkatársaink

Magasan képzett és motivált, szenvedélyesen elkötelezett, angolul is beszélő szakorvosaink az ismeretek és kezelési eljárások folyamatos fejlesztésével és bővítésével szolgálják pácienseink gyógyítását. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, a problémák alapos kivizsgálására és nyomon követésére. Nem elégszünk meg a helyes diagnózissal, a betegségek ellátása során senkinek sem engedjük el a kezét!

Mottónk: Szakértő gondoskodás – Mindenre van megoldásunk