Cégtörténet

Svájci tapasztalat és pontosság, kiemelkedően humánus megközelítés, szívvel és lélekkel történő gyógyítás. Folyamatosan egy kiváló színvonalú magánegészségügyi ellátórendszert igyekszünk megvalósítani. A Swiss Medical Services ma már a magánegészségügyi szektor egyik meghatározó szereplője.

Alapítóink, Dr. Kende Zsuzsanna és Dr. Kirschner András az alapellátásban szereztek nemzetközi szakmai gyakorlatot. Tapasztalataik alapján alulról épült fel a szervezet, melyben az alapellátás, szakellátás és kórházi ellátás orvosai között igen szoros, személyes és szakmai kapcsolat jött létre.

Értékeink, céljaink

  • Gondoskodás
  • Szakértelem
  • Tapasztalat
  • Megoldás
  • Biztonság

Ezt testesíti meg ügyfélkártya programunk is, mely minden korosztály részére gondoskodást kínál. Ezen alapítói értékek mentén választjuk ki a megfelelő személyiségű kollégáinkat is. Orvosaink számára külön programunk van a személyes elköteleződés és a kiváló szakmai felkészültség elérésére, melyet az Orvosi Egyetem akkreditációval honorált.

Munkatársaink

Magasan képzett és motivált, szenvedélyesen elkötelezett, angolul is beszélő szakorvosaink az ismeretek és kezelési eljárások folyamatos fejlesztésével és bővítésével szolgálják pácienseink gyógyítását. Nagy hangsúlyt fektetünk a megelőzésre, a problémák alapos kivizsgálására és nyomon követésére. A gyógyulási folyamat alatt senkinek sem engedjük el a kezét!

Swiss Medical Services

Mottónk: Szakértő gondoskodás – Mindenre van megoldásunk