Belgyógyászat

Belgyógyászat

Belgyógyászat

A belgyógyászat egy rendkívül szerteágazó terület, amely összefogja és rendszerezi a többi szakterületet is. Belgyógyász szakorvosaink a betegség, illetve tünetek alapján kiegészítő szakvizsgálatokat rendelhetnek el és az onnan beérkező leleteket értékelve a páciens számára terápiát, kezelési tervet állítanak fel, valamint meghatározott időszakonként kontroll vizsgálatokat is javasolnak.
A belgyógyászat is több speciális szakterületre oszlik, mint pl. a kardiológia, a nefrológia, az endokrinológia és a gasztroenterológia. Szakrendelőinkben mind az általános belgyógyászat mind a speciális szakterületek egyaránt elérhetőek. Belgyógyász szakorvosaink és specialistáink töretlen elkötelezettséggel és holisztikus szemlélettel tevékenykednek a hozzánk forduló páciensek legjobb ellátása és gondozása érdekében.

Spirometria (légzésfunkció)
Az ambuláns légzésfunkciós vizsgálat, más néven spirometria jelentős segítséget nyújt az orvosoknak a légzészavarok diagnosztizálásában és kezelésében. Ha az obstruktív rendellenesség kimutatható, az orvosnak meg kell állapítania, hogy az visszafordítható-e.
Csontsűrűség mérés ODM sarokcsontból
A csontsűrűség mérésére számtalan módszer alkalmas, melyek közül a CT és MR készülékek költséges voltuk miatt nemigen használatosak. A csont ásványianyag-tartalmát a csontsűrűség vizsgálatával, az ún. oszteodenzitometriás (ODM) készülékek segítségével mérik.
24 órás vérnyomásmonitor (ABPM)
A vérnyomás folyamatos, 24 órán át tartó rögzítésére szolgál, amely a mindennapos megszokott tevékenység közben zajlik. A vérnyomás a különböző napszakokban normálisan is változik, de befolyásolja a fizikai aktivitás, a stressz, étkezés stb. is. Az eljárás a beállított vérnyomáscsökkentő kezelés ellenőrzésére szolgál, továbbá kimutatja az időszakosan kialakuló vérnyomás eltéréseket.
A páciens karjára egy vérnyomásmérő mandzsetta kerül felhelyezésre, ami meghatározott időközönként megméri és eltárolja a vérnyomás értékét. A páciens eközben végezheti a megszokott napi teendőit. A készülék 24 óra elteltével kerül levételre, majd ezt követi a kardiológus általi kiértékelés.
Nyugalmi EKG
A szív elektromos tevékenységét jeleníti meg görbék formájában. Vizsgálható a percenkénti szívverések száma, azok szabályossága, a szív ingerképzése, ingervezetése, ritmuszavarok, ingervezetési zavarok, a szívizomzat oxigénhiánya, károsodása. Számos egyéb kórállapot mellett információt ad többek között a szívet alkotó kamrák falának nagyságáról, de az alkalmazott gyógyszerek szívműködést befolyásoló hatásairól vagy azok nemkívánatos mellékhatásairól is.
Árak

  • Belgyógyászati szakorvosi vizsgálat – 22.500 Ft
  • Doppler vizsgálat (szakorvosi vizsgálaton felül) – 6.250 Ft
  • Nyugalmi EKG elemzéssel – 6.000 Ft
  • Biztosítói kockázatelbíráláshoz belgyógyászati szakorvosi vizsgálat – 30.000 Ft
  • Angol nyelvű biztosítói kockázatelbíráláshoz belgyógyászati szakorvosi vizsgálat- 45.000 Ft

 

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistákban nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt, módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Swiss Prémium Egészségközpont BUDA

Swiss Prémium Egészségközpont PEST 

 

Swiss Prémium Egészségközpont BUDA
1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

Időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

 

 

Swiss Prémium Egészségközpont PEST
1132 Budapest, Váci út 30.

Időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

 

 PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M3 déli pályaudvar - (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)

 

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Javasoljuk a Westend Bevásárlóközpont garázsát, ahol 07:00-10:00 óra között minden nap lehetőség van ingyenesen parkolni.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

M3 metró - Lehel tér megálló (4 perc séta), Nyugati megálló (7 perc séta)
4-es, 6-os villamos – Nyugati tér megálló (7 perc séta)
76-os troli - Csanády utca (2 perc séta)