Családorvoslás

Családorvoslás

Családorvoslás

A családorvoslás az orvosi ellátás első vonala, amelyben a betegek nagy része végleges ellátást kap, kisebb része további vizsgálatok céljából szakrendelésekre kerül és csak minimális hányadát szükséges kórházba utalni.

Az orvos-beteg kapcsolat a bizalomra épül, amely meghatározza a gyógyító munka sikerességét, a bizalmat pedig az orvos szakértelme, hitelessége és empátiás készsége teremti meg. A családorvoslásban a gyógyítás mellett kiemelten hangsúlyos a megelőzés és a páciens ilyen irányú egészségnevelése. A jó családorvos a prevenció minden szintjét alkalmazva mutatja  meg a páciensnek, hogy az egészsége megőrzése érdekében a betegnek mit kell megvalósítania. Területi ellátási kötelezettség nélküli családorvosi praxisunk által lehetőséget kínálunk partnereinknek, hogy a családorvosi jogkörbe tartozó ellátásokat is igénybe vehessék a praxisba önkéntesen bejelentkezők.

A szolgáltatást a Swiss Medical Services Kft. és szerződött orvosai biztosítják a pácienseknek.

Árak

  • Nyugalmi EKG:  6 000 Ft
  • ABPM (24 órás vérnyomás mérés) Vizsgálati díjon felül fizetendő!: 8 750 Ft
  • Csontsűrűség ODM sarok: 8 750 Ft

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistában nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt, módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Ügyfélszolgálat, Előjegyzés
Email: info@swissclinic.hu
Telefon: +36 1 225 0566

Ipoly Egészségközpont
Cím: 1133 Budapest, Ipoly u. 8.
Nyitvatartás: 

Hétfő: 8-19:00
Kedd: 8-16:00
Szerda: 8-19:00
Csütörtök: 8-14
Péntek: 8-14

Kérjük, előzetesen egyeztessenek időpontot!