Dietetika

Dietetika

Dietetika

Az egyéni étrend/diéta segít az ideális testsúly kialakításában, illetve több betegség rizikófaktorainak csökkentésében. Dietetikus szakemberünk segít az egyénre szabott, korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozás kialakításában. Az életmódváltás elengedhetetlen részeként a helyes táplálkozás kiemelt fontosságú. Preventív célzattal és ételallergiával, étel-intoleraciával élők számára is segítséget nyújtunk. Fordulhatnak hozzánk epeműtét után speciális étrend kialakításában segítségért, de vashiányos állapot, vagy magas koleszterinszint esetén is. Nemcsak abban segítünk milyen nyersanyagokat, élelmiszereket fogyasszon, hanem abban is milyen módon ajánlott azt elkészíteni, hiszen ez nagy mértékben befolyásolja az emészthetőséget, az ételek ízét és az élelmiszerek hasznosulását. 

A pontos diagnózis megállapításában diabetológus szakorvosunk van pácienseink segítségére.

Árak

  • Dietetikai tanácsadás – első alkalom: 27 500 Ft
  • Dietetikai kontroll: 22 500 Ft

 

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistákban nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt módosulhat. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Rendelési idő és időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Cím: Swiss Prémium Egészségközpont, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizető parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli pályaudvar - 4 perc séta
59-es villamos - Kék Golyó utcai megálló (1 perc séta)