Fül-orr-gégészet

Fül-orr-gégészet

Fül-orr-gégészet

A fül-orr-gégészet a fej és a nyak területének légúti, nyirok- és érzékszerveit és azok számos különböző megbetegedését vizsgáló szakterület, amelynek igénybe vételére a csecsemőkortól az idős korig minden korosztálynak életében néhányszor biztosan szüksége lesz.

Ehhez a szakterülethez tartozik a fül, a halló- és egyensúlyozó szervünk, az orr és melléküregei, a szájüreg, a nyálmirigyek, a garat, a gége megbetegedései (gégerák, gégedaganat), a hangképzési, a szaglási és ízérzékelési zavarok, továbbá a légúti allergiás panaszok diagnosztikája és ellátása. Leggyakrabban a garat és gége fertőződése, az orr- és torokmandula, az arcüreg, a külső hallójárat és a középfül gyulladása, valamint orrpolip, orrsövényferdülés miatt, továbbá légúti allergének okozta panaszokkal és 50 éves kor felett hallásproblémákkal fordulnak szakorvosainkhoz.

Fül-orr-gégészeti vizsgálatok / Árak

Foniátria
Foniátriai ambulanciánk a tartós rekedtség, hangtalanság, hangkifáradás, krákogás, hangszínváltozás, énekhang panaszok és hangképzési zavar mindenféle okát képes kivizsgálni és többségét kezelni. Ha Ön bemondó, tanár, riporter, énekes keresse fel ambulanciánkat ha rekedtsége kezdődik, hogy a hangszalag károsodását megelőzze vagy a kialakult elváltozást kezelhessük. Budapesten nálunk rendel az ország legjobb specialistája Dr. Kótai Zsuzsanna.
Fej-nyaki tumorok, daganatok kivizsgálása kezelése
Igen nagy tapasztalatú kollégáink és teljes körű vizsgálati módszereink akár a legeldugottabb kis daganatot (gégerák, szájüregi daganat) is feltárják. Nagy tapasztalattal kezeljük a hangszalag bénulást, a hangszalagcsomókat és a hangszalag polipot is.
Árak

  • Fül-orr-gégészeti első szakorvosi vizsgálat:  22 500 Ft
  • Fül-orr-gégészeti kontroll szakorvosi vizsgálat:  11 500 Ft
  • Allergia vizsgálat – bőrpróba (Prick teszt) felhelyezés:  20 000 Ft

 

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistában nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt,  módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

 

Rendelési idő és időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Cím: Swiss Prémium Egészségközpont (1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.)
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

 

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es és 17-es villamosok - Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli pályaudvar - 4 perc séta
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)