Gasztroenterológia

Gasztroenterológia

Gasztroenterológia

A gasztroenterológia az emésztőrendszer (nyelőcső, gyomor, vékonybél, vastagbél, máj, epehólyag és epevezeték, hasnyálmirigy) megbetegedéseivel foglalkozó speciális belgyógyászati szakterület. Gasztroenterológus szakorvosunk ezen szervek betegségeinek felismerésével, diagnosztikájával és kezelésével foglalkozik. Az alábbi panaszok fennállása esetén érdemes mielőbb vizsgálatra jelentkezni: gyomorégés, gyomorszáji és egyéb hasi fájdalom, emésztési zavarok, gyakori émelygés, tartós hányinger vagy hányás, sárgaság, haspuffadás, hasmenés, székrekedés, széklet habitus-változás, véres vagy szurokszéklet, akaratunktól független fogyás. Sajnos európai összehasonlításban Magyarország még mindig rosszul áll a vastagbél és gyomorrák okozta halálozás és az alkohol okozta májcirrózis területén, továbbá egyre több a hepatitisz vírusfertőzés következményeként alattomosan, lappangva kialakuló májbetegség és májrák. Ezért is javasoljuk a jelentkező tünetek mielőbbi kivizsgálását.

Gasztroenterológia árak

Árak

  • Gasztroenterologiai szakorvosi vizsgálat: 22 500 Ft

 

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistában nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt, módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

 

Rendelési idő és időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Cím: Swiss Prémium Egészségközpont, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es, 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2-es metró - Déli pályaudvar (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)