Mellkassebészet

Mellkassebészet

Mellkassebészet

A tüdőrák ma a daganatos halálozás vezető formája. Korábban főként a férfiakat érintette, de ma már közel egyenlő mértékben érintettek a nők, és sajnos a fiatalabb korcsoportban is egyre gyakrabban jelenik meg. Gyógyult betegek szinte kizárólag azon betegcsoportban vannak, ahol a kezelés részeként sebészeti beavatkozás is történt, így a mellkassebész szerepe vitathatatlan a kezelésben és a kezelési terv felállításában. Rendelésünkön abban tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak, hogy kerülő utak nélkül, célirányosan a lehető legrövidebb kivizsgálást követően, a legoptimálisabb terápiában részesüljön. A tüdődaganatos betegek mellett foglalkozunk a mellkas deformitásainak, fokozott tenyérizzadás, nagy légúti kórképek, mellhártya, és az ún. gátor (középső mellkasi terület a nyelőcső, szív, légcső, csecsemőmirigy és nyirokcsomók foglalják el) betegségeivel és sebészi ellátásával. A rendelés során, nyugodt környezetben, külső zavaró tényezőktől mentesen tudjuk közösen áttekinteni a képi és írásos dokumentációt és meghatározni a további szükséges vizsgálatokat, illetve ennek megszervezésében is hatékonyan tudunk részt vállalni. Amennyiben a vizsgálatok eredményeként sebészeti beavatkozás válik szükségessé annak elvégzését is tudjuk biztosítani.

A mellkassebészeti vizsgálatot partnerünk, a Budai Radiológiai Centrum biztosítja a számunkra.

ÁRAK

Mellkassebészeti konzultáció: 25 000 Ft

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistákban nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt módosulhat. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Rendelési idő és időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Cím: Swiss Prémium Egészségközpont, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - 4 perc séta
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)