Nőgyógyászat

Nőgyógyászat

Nőgyógyászat

Rendelőnkben teljes körű nőgyógyászati kivizsgálásra van lehetőség, előzetes bejelentkezéssel. Nőgyógyász orvosaink kiemelkedő jártassággal rendelkeznek az alábbi területeken: általános nőgyógyászat, meddőség kezelése, nőgyógyászati műtétek. Állandó orvosi készenlétünk segít a terhességi és nőgyógyászati heveny megbetegedések helyszíni ellátásában. Korán felismert emlő, méh és petefészek daganatok betegeink nagy százalékánál gyógyulással végződik, együttműködésben onkológus szakorvosunkkal. Nőgyógyászati magánrendelésünk gondoskodik a megfelelő fogamzásgátlók kiválasztásáról, felírásáról. Kivizsgáljuk a menstruációs problémák okait (metrorrhágia, menarche) és a ciklushossz-változás hormonális hátterét.

PCOS
 A PCO szindróma (PCOS) a női hormonháztartás egyensúlyának kibillenése miatt kialakuló egészségügyi probléma. PCO esetén a petefészek felületén apró ciszták jönnek létre, melyek hormonális egyensúlyzavart idéznek elő. A nemi hormonok (ösztrogén és progreszteron) egyensúlyának felborulása olyan problémákat okoz, mint például a túlzott hízás, szőrösödés és az erősen pattanásos bőr. A PCOS sikeresen kezelhető betegség, de jellegének összetettségéből több oldalról is szükséges a szervezet támogatása. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy szakorvosi oldalról belgyógyász, az endokrinológus illetve a nőgyógyász továbbá a dietetikus összehangolt és célzott kezeléseire és iránymutatására is szükség van az eredmény érdekében.

NIFTY-teszt
A NIFTY-teszt jelenleg a világ vezető, nem invazív (értsd: nem igényel vágással vagy szúrással járó orvosi beavatkozást) prenatális tesztje. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs vetélési kockázat, hiszen nincs szükség a hasfal keresztülszúrására.

A teszt felismerési aránya 99% feletti, tehát, ha az eredmény negatív, akkor 99%-ban biztosak lehetünk benne, hogy magzatunk nem érintett a Down-, Patau- és Edwards-szindróma egyikében sem.

Egy gyors és fájdalommentes vérvétel során csupán 1 cm3 anyai vért veszünk le, amelyből a teszt 18 féle szindrómát képes kimutatni, valamint a magzat neme is meghatározható. Az eredmény a minta laborba érkezését követően 5-7 munkanap alatt elérhető.

Kiknek és milyen élethelyzetben ajánlott elvégeztetni?

 • 2222 Az anya életkora 35 év feletti.
 • 2222 Az első vagy a második trimeszterben végzett biokémiai tesztek és ultrahangvizsgálatok a kromoszóma-rendellenességek magas kockázatára utaltak.
 • 2222 Korábbi terhességben vagy családjában előfordult kromoszóma-rendellenesség.
 • 2222 Az invazív prenatális eljárások ellenjavalltak (pl. emelkedett vetélési kockázat).
 • 2222 In-vitro megtermékenyítést végeztek, vagy akiknél korábban ismételt spontán vetélés fordult elő.

A fentieken kívül minden olyan kismamának ajánlható, aki a kombinált tesztnél magasabb megbízhatóságú vizsgálatot szeretne. A tesztet a terhesség 10-18 hetében javasolt elvégeztetni.

Árak

 • Teljeskörű nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat UH vizsgálattal és citológiával: 26 000 Ft
 • Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat: 20 000 Ft
 • Nőgyógyászati utókezelés (sebkezelés, ecsetelés): 16 000 Ft
 • Nőgyógyászati kontroll vizsgálat: 16 000 Ft
 • Nőgyógyászati CTG kiértékeléssel: 8 000 Ft
 • Nőgyógyászati follikulometria (UH-val): 16 000 Ft
 • NIFTY genetikai teszt (amniocentesis kiváltására, csak vérvételből Down és egyéb rendellenesség szűrése): 185 000 Ft

 

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistában nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt, módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Swiss Prémium Egészségközpont BUDA

Swiss Prémium Egészségközpont PEST

 

Swiss Prémium Egészségközpont BUDA
1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.

Időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

 

 

Swiss Prémium Egészségközpont PEST
1132 Budapest, Váci út 30.

Időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

 

 PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M3 déli pályaudvar - (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Javasoljuk a Westend Bevásárlóközpont garázsát, ahol 07:00-10:00 óra között minden nap lehetőség van ingyenesen parkolni.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

M3 metró - Lehel tér megálló (4 perc séta), Nyugati megálló (7 perc séta)
4-es, 6-os villamos – Nyugati tér megálló (7 perc séta)
76-os troli - Csanády utca (2 perc séta)