Nőgyógyászat

Nőgyógyászat

Nőgyógyászat

Szülész-nőgyógyász szakorvosaink rendelése a legmagasabb szintű diagnózisra, gondozásra, ellátásra, valamint a bizalmi kapcsolatra épül páciens és orvos között. Nőgyógyász orvosaink kiemelkedő jártassággal rendelkeznek az alábbi területeken: általános nőgyógyászat, meddőség kezelése, nőgyógyászati műtétek. A legmodernebb CTG és ultrahang vizsgáló berendezésekkel a terhesség teljes gondozását végig tudjuk vinni. Sürgősségi csapatunk segít a terhességi és nőgyógyászati heveny megbetegedések helyszíni ellátásában. Specializált gyermekorvosi csapatunk várja az újszülöttet és készíti fel a terhes kismamát. Fekvőbeteg hátterünket a Maternity Klinika és az István Kórház nőgyógyászata adja, ezen kívül az Uzsoki Kórházban is viszünk fekvőbetegeket, illetve a volt MÁV Kórház Vitalitás Osztálya is hátteret biztosít. Korán felismert emlő, méh és petefészek daganatok betegeink nagy százalékánál gyógyulással végződik, együttműködésben onkológus szakorvosunkkal. Nőgyógyászati magánrendelésünk gondoskodik a megfelelő fogamzásgátlók kiválasztásáról, felírásáról, esetenként közreműködünk a nem kívánt terhesség akár gyógyszeres befejezésében. Kivizsgáljuk a menstruációs problémák okait (metrorrhágia, menarche) és a ciklushossz-változás hormonális hátterét. Rendelőnkben teljes körű nőgyógyászati kivizsgálásra van lehetőség, előzetes bejelentkezéssel.

Árak - nőgyógyászati vizsgálatok

Kórházi háttér
A legmodernebb CTG és ultrahang vizsgáló berendezésekkel a terhesség teljes gondozását végig tudjuk vinni. Sürgősségi csapatunk segít a terhességi és nőgyógyászati heveny megbetegedések helyszíni ellátásában. Specializált gyermekorvosi csapatunk várja az újszülöttet és készíti fel a terhes kismamát. Fekvőbeteg hátterünket a Maternity Klinika és az István Kórház nőgyógyászata adja, ezen kívül az Uzsoki Kórházban is viszünk fekvőbetegeket, illetve a volt MÁV Kórház Vitalitás Osztálya is hátteret biztosít.
NIFTY-teszt
A NIFTY-teszt jelenleg a világ vezető, nem invazív (értsd: nem igényel vágással vagy szúrással járó orvosi beavatkozást) prenatális tesztje. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs vetélési kockázat, hiszen nincs szükség a hasfal keresztülszúrására.

A teszt felismerési aránya 99% feletti, tehát, ha az eredmény negatív, akkor 99%-ban biztosak lehetünk benne, hogy magzatunk nem érintett a Down-, Patau- és Edwards-szindróma egyikében sem.

Egy gyors és fájdalommentes vérvétel során csupán 1 cm3 anyai vért veszünk le, amelyből a teszt 18 féle szindrómát képes kimutatni, valamint a magzat neme is meghatározható. Az eredmény a minta laborba érkezését követően 5-7 munkanap alatt elérhető.

Kiknek és milyen élethelyzetben ajánlott elvégeztetni?

 • 2222 Az anya életkora 35 év feletti.
 • 2222 Az első vagy a második trimeszterben végzett biokémiai tesztek és ultrahangvizsgálatok a kromoszóma-rendellenességek magas kockázatára utaltak.
 • 2222 Korábbi terhességben vagy családjában előfordult kromoszóma-rendellenesség.
 • 2222 Az invazív prenatális eljárások ellenjavalltak (pl. emelkedett vetélési kockázat).
 • 2222 In-vitro megtermékenyítést végeztek, vagy akiknél korábban ismételt spontán vetélés fordult elő.

A fentieken kívül minden olyan kismamának ajánlható, aki a kombinált tesztnél magasabb megbízhatóságú vizsgálatot szeretne. A tesztet a terhesség 10-18 hetében javasolt elvégeztetni.

Árak
 • Teljeskörű nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat UH vizsgálattal és citológiával: 26.000 Ft
 • Nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat: 20.000 Ft
 • Nőgyógyászati ultrahang vizsgálat: 6.000 Ft
 • Nőgyógyászati utókezelés (sebkezelés, ecsetelés) 16.000 Ft
 • Nőgyógyászati kontroll vizsgálat 16.000 Ft
 • Nőgyógyászati CTG kiértékeléssel 8.000 Ft
 • Nőgyógyászati follikulometria (UH-val) 16.000 Ft
 • Terhesgondozási alkalom (UH, vizelet, antopometria) 20.000 Ft
 • Terhesgondozási csomag: 275 000 Ft
 • NIFTY genetikai teszt (amniocentesis kiváltására, csak vérvételből Down és egyéb rendellenesség szűrése) 181.000 Ft

 

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistában nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt, módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

 

Rendelési idő és időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Cím: Swiss Prémium Egészségközpont, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)