Onkológia

Onkológia

Onkológia

Az onkológia az orvostudomány daganatokkal foglalkozó ága, más néven rákkutatás. A daganatos betegségek kutatásával, diagnosztikájával és gyógyításával foglalkozó szakterület.

A daganatos beteg általában hosszabb-rövidebb ideje fennálló panaszokkal, tünetekkel kerül el vizsgálatokra vagy szűrővizsgálaton merül fel a betegség gyanúja. Amennyiben valóban daganat áll a tünetek hátterében, akkor meg kell határozni a daganat nagyságát és az esetleges áttétek jelenlétét. Vizsgálni kell a daganat szövettani típusát, a beteg általános állapotát, valamint a társ-és kísérő betegségeket is. Nagyon fontos a beteg részletes kikérdezése és fizikális vizsgálata az ultrahang, röntgen és más diagnosztikus eljárások mellett.

Árak

  • Onkológiai első szakorvosi vizsgálat: 22 500 Ft
  • Onkológiai kontroll vizsgálat: 15 000 Ft

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistában nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt, módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Rendelési idő és időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Cím: Swiss Prémium Egészségközpont, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)