Reumatológia

Reumatológia

Reumatológia

Ha fáj, nehezen mozog, vagy megdagad bármely ízülete, fáj a gerince, végtagba sugárzó nyaki vagy deréktáji fájdalma vagy csontritkulása van, illetve szeretné megtudni, hogy mindezeket hogyan előzhetné meg forduljon reumatológus szakorvosunkhoz!
A reumatológia korunk egyik legdinamikusabban fejlődő szakága. Az immunológiai alapokon felfedezett új terápiák a gyulladásos betegségekben szenvedők széles körének tették lehetővé, hogy teljes életet éljen.
A gyulladásos mozgásszervi betegségek mellett a népesség nagy részét érintő kopásos reumatológiai betegségek, gerincbetegségek, csontritkulás, a sérülések, rándulások következtében létrejött ízületi és izom fájdalmak gyógyításával is foglalkozunk. Sokakat érint az ülő munka, számítógép használatával kapcsolatban jelentkező panaszok gyógyítása, fenntartó, illetve megelőző programok kidolgozása. Nálunk, kiváló szakemberek irányításával, a röntgen, ultrahang és egyéb képalkotó eljárások is rendelkezésre állnak a pontos diagnózis felállításához.

Árak

  • Reumatológiai első szakorvosi vizsgálat: 22 500 Ft
  • Reumatológiai kontroll szakorvosi vizsgálat: 15 000 Ft
  • Reumatológiai szakorvosi vizsgálat + izületi punkció: 29 500 Ft
  • Reumatológiai szakorvosi vizsgálat + lokális injekció: 27 500 Ft
  • Izületi punkció, intraartikuláris injekció: 16 000 Ft
  • Lokális injekció: 10 000 Ft

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistában nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt, módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Rendelési idő és időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Cím: Swiss Prémium Egészségközpont, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - 4 perc séta
59-es villamos -Kék Golyó utca (1 perc séta)