Szűrővizsgálat

Szűrővizsgálat

Szűrővizsgálat

Menedzserszűrés – Szűrővizsgálat nem csak menedzsereknek

Az orvostudomány egyre nagyobb hangsúlyt fektet a prevencióra. Elsődleges céllá vált a betegségek megelőzése, még mielőtt azok kialakulhatnának. Ha rendszeres szűrővizsgálat segítségével időben felismerjük az egészségi állapot romlását, az életmód megváltoztatása és a célzott kezelés által a komolyabb problémák jelentkezése megakadályozhatóvá válik.

Mindkét nem és minden korosztály számára nyújtható több éves nemzetközi tapasztalatokon nyugvó szűrővizsgálat. A Prémium szűrés minden általunk végzett szűrővizsgálatot tartalmaz, így pácienseink teljes képet kaphatnak egészségi állapotukról és az őket esetlegesen fenyegető veszélyekről, kockázatokról. A legtöbb páciensünk számára ajánlott szűrővizsgálat csomag az Optimum szűrés, amely fényt deríthet a legtöbb megbetegedés okára. Ideál szűrés során a szív- és érrendszeri megbetegedésekre megelőzése érdekében kardiológiai szakorvosi vizsgálatot is végzünk.

Tudjon meg többet szűrőcsomagjainkról!

A szűrővizsgálat elvégzését egy előre megbeszélt időpontban, egyetlen nap alatt a Swiss Prémium Egészségközpontokban hajtjuk végre. Így nem kell fölöslegesen várakozni és a rendelőintézet várójában elvesztegetni az időt. A szűrővizsgálat után minden páciens összefoglaló szakorvosi véleményt kap, amelyek személyre szabott, életmódra vonatkozó tanácsokat is tartalmaznak. A szűrővizsgálat részeként egészségügyi felvilágosítást és egyéni szaktanácsadást nyújtunk, amely során a betegségek megelőzését helyezzük előtérbe.

Miután megérkeztek a laboreredmények a szűrővizsgálat eredményeiről írásos összefoglalót küldünk pácienseinknek. Erre a vizsgálat elvégzését követő tíz napban kerül sor.

Szűrőcsomagjaink árai:

A csomagok díja és tartalma 2019.02.01-jétől érvényes.
Amennyiben kérdése van szűrőcsomagjaink árait illetően, kérjen bővebb információkat ügyfélszolgálatunkon.

Kérjen ajánlatot közvetlenül menedzserszűrés koordinátorunktól a mszk@swissclinic.hu e-mail címen!

Szűrések helyszíne: Swiss Prémium Egészségközpontok Budán és Pesten
Cím Budán: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Cím Pesten: 1132 Budapest, Váci út 30.
Nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8.00 - 20.00

Ügyfélszolgálat, Előjegyzés
E-mail: info@swissclinic.hu
Telefon: +36 1 225 0566

 

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS PESTEN

Javasoljuk a Westend Bevásárlóközpont garázsát, ahol 07:00-10:00 óra között minden nap lehetőség van ingyenesen parkolni.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

M3 metró - Lehel tér megálló (4 perc séta), Nyugati megálló (7 perc séta)
4-es, 6-os villamos – Nyugati tér megálló (7 perc séta)
76-os troli - Csanády utca (2 perc séta)

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS BUDÁN

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani.

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - 4 perc séta
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)