Szűrővizsgálat

Szűrővizsgálat

Szűrővizsgálat

Menedzserszűrés – szűrővizsgálat stressz kiváltotta betegségekre

Az orvostudomány egyre nagyobb hangsúlyt fektet a prevencióra. Elsődleges céllá vált a betegségek megelőzése, még mielőtt azok kialakulhatnának. Ha rendszeres szűrővizsgálat segítségével időben felismerjük az egészségi állapot romlását, az életmód megváltoztatása és a célzott kezelés által a komolyabb problémák jelentkezése megakadályozhatóvá válik.

Mindkét nem és minden korosztály számára nyújtható több éves nemzetközi tapasztalatokon nyugvó szűrővizsgálat. A standard szűrővizsgálat belgyógyászati szakorvosi vizsgálatot, nyugalmi EKG-t, alapszintű laborvizsgálatot, látás- és hallásvizsgálatot, valamint stresszmérést foglal magában. Ideál szűrés során a szív- és érrendszeri megbetegedésekre megelőzése érdekében kardiológiai szakorvosi vizsgálatot is végzünk. A legtöbb páciensünk számára ajánlott szűrővizsgálat csomag az Optimum szűrés, amely fényt deríthet a legtöbb megbetegedés okára. A Prémium szűrés minden általunk végzett szűrővizsgálatot tartalmaz, így pácienseink teljes képet kaphatnak egészségi állapotukról és az őket esetlegesen fenyegető veszélyekről, kockázatokról.

Tudjon meg többet szűrőcsomagjainkról!

A szűrővizsgálat elvégzését egy előre megbeszélt időpontban, egyetlen nap alatt a Swiss Prémium Egészségközpontban hajtjuk végre. Így nem kell fölöslegesen várakozni és a rendelőintézet várójában elvesztegetni az időt. A csomagtól függően a vizsgálat hossza 2 és 4 óra közé tehető. A szűrővizsgálat után minden páciens összefoglaló szakorvosi véleményt kap, amelyek személyre szabott, életmódra vonatkozó tanácsokat is tartalmaznak. A szűrővizsgálat részeként egészségügyi felvilágosítást és egyéni szaktanácsadást nyújtunk, amely során a betegségek megelőzését helyezzük előtérbe.

Miután megérkeztek a laboreredmények a szűrővizsgálat eredményeiről írásos összefoglalót küldünk pácienseinknek. Erre a vizsgálat elvégzését követő tíz napban kerül sor.

Szűrőcsomagjaink árai:

2222 Standard szűrés: 49 900 Ft

2222 Optimum szűrés: 87 400 Ft

2222 Ideál szűrés: 137 400 Ft

2222 Prémium szűrés: 181 300 Ft

Amennyiben kérdése van szűrőcsomagjaink árait illetően, kérjen bővebb információkat ügyfélszolgálatunkon, vagy személyesen rendelőink recepcióján.
Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Kérjen ajánlatot közvetlenül menedzserszűrés koordinátorunktól a mszk@swissclinic.hu e-mail címen!

Szűrőnapok: szerda és péntek délelőtt
Szűrések helyszíne: Swiss Prémium Egészségközpont
cím: 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
nyitvatartás: hétfőtől péntekig 8.00 - 20.00
Ügyfélszolgálat, Előjegyzés
email: info@swissclinic.hu
telefon: +36 1 225 0566

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - 4 perc séta
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)