Terhesgondozás

Terhesgondozás

Terhesgondozás

A terhesgondozás célja a várandós kismama egészségének megőrzése, a magzat egészséges fejlődésének a nyomon követése, az esetleges rendellenességek kiszűrése, valamint egészséges, életerős magzat megszületésének a biztosítása.

Fontos, hogy az esetlegesen felmerülő kóros állapotokat időben ismerhessük fel, hogy megfelelő kezeléssel a veszélyeket időben el tudjuk hárítani. A terhesgondozás egy többféle vizsgálatból álló ellenőrző folyamatot jelent, amely a terhesség kezdeti heteitől a szülésig tart. A cél, hogy minél nagyobb biztonsággal kizárhatóak legyenek azok a betegségek, amelyek magzati korban még felismerhetők, a születés után azonban már nem gyógyíthatók. A Swiss Prémium Egészségközpontban lehetőség van arra, hogy a leendő kismamák egy helyen elvégezzék az összes várandóssági vizsgálatot. Orvosaink a lehető legnagyobb szakértelemmel és körültekintéssel dolgoznak. Egyszóval a terhesgondozás nem más, mint biztonság 9 hónapon át.

Árak

 • Terhesgondozási csomag: 275 000 Ft
 • Nőgyógyászati első szakorvosi vizsgálat (citológia, UH):  24 000 Ft
 • Nőgyógyászati kontroll/szűrő szakorvosi vizsgálat:  15 000 Ft
 • Nőgyógyászati  mintavételi vizsgálati díj: 14 000 Ft
 • Nőgyógyászati sürgős vizsgálat (rendelési időn kívül):  41 000 Ft
 • Nőgyógyászati utókezelés (sebkezelés, ecsetelés): 16 000 Ft
 • Nőgyógyászati follikulometria: 16 000 Ft
 • Nőgyógyászati CTG:  14 000 Ft
 • Petevezeték átjárhatósági vizsgálat (Hycosy) Dr. Sávay Sándornál: 56 000 Ft
 • NIFTY-teszt: 181 000 Ft

 

A terhes gondozás helyszíne a Swiss Prémium Egészségközpont (1123 Budapest, Nagyenyed u . 8-14.). Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistákban nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai, a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt  módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon, illetve személyesen rendelőink recepcióján érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

NIFTY-teszt
A NIFTY-teszt jelenleg a világ vezető, nem invazív (értsd: nem igényel vágással vagy szúrással járó orvosi beavatkozást) prenatális tesztje. Ez azt jelenti, hogy gyakorlatilag nincs vetélési kockázat, hiszen nincs szükség a hasfal keresztülszúrására.

A teszt felismerési aránya 99% feletti, tehát, ha az eredmény negatív, akkor 99%-ban biztosak lehetünk benne, hogy magzatunk nem érintett a Down-, Patau- és Edwards-szindróma egyikében sem.

Egy gyors és fájdalommentes vérvétel során csupán 1 cm3 anyai vért veszünk le, amelyből a teszt 18 féle szindrómát képes kimutatni, valamint a magzat neme is meghatározható. Az eredmény a minta laborba érkezését követően 5-7 munkanap alatt elérhető.

Kiknek és milyen élethelyzetben ajánlott elvégeztetni?

 • 2222 Az anya életkora 35 év feletti.
 • 2222 Az első vagy a második trimeszterben végzett biokémiai tesztek és ultrahangvizsgálatok a kromoszóma-rendellenességek magas kockázatára utaltak.
 • 2222 Korábbi terhességben vagy családjában előfordult kromoszóma-rendellenesség.
 • 2222 Az invazív prenatális eljárások ellenjavalltak (pl. emelkedett vetélési kockázat).
 • 2222 In-vitro megtermékenyítést végeztek, vagy akiknél korábban ismételt spontán vetélés fordult elő.

A fentieken kívül minden olyan kismamának ajánlható, aki a kombinált tesztnél magasabb megbízhatóságú vizsgálatot szeretne. A tesztet a terhesség 10-18 hetében javasolt elvégeztetni.

 

Ügyfélszolgálat, Előjegyzés
Email: info@swissclinic.hu
Telefon: +36 1 225 0566

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 Déli Pályaudvar - 4 perc séta
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)