Traumatológia

Traumatológia

Traumatológia

Traumatológus szakorvosaink magasan képzett, elismert, kiváló szakemberek, több évtizedes gyakorlattal, akik rendszeresen részt vesznek az új technikák és eljárások elsajátításában, és több területen élen járnak ezekben. Szakrendeléseink alkalmával ön tájékoztatást kap sérülésének jellegéről, annak kezelési lehetőségeiről, a választható műtéti eljárásokról, a gyógyulási időről, kockázatokról stb. A jelenleg elérhető legmodernebb és legkisebb sugárterhelést jelentő képalkotó diagnosztikai módszereket használjuk rendelőnkben.

A lágyrészek sérüléseit ambuláns műtőnkben tudjuk varrni. A helyszínen gipszelést végzünk, a rendelőnkben kiadható módon vannak levehető rögzítők bármely testtájék vonatkozásában és mankók, hogy páciensünk részben, de azonnal visszanyerje mozgásképességét. Rejtett, röntgenen elváltozást nem okozó apró sérüléseket ultrahangos vizsgálattal tudjuk azonosítani, mely a finom idegsérüléseket és ízületi, illetve szalagokat érintő apró csont betöréseket is észlel. A sérülések gyógyulását RTG vizsgálattal követni tudjuk. Van gyógytornászunk és rehabilitációs szakorvosunk, aki a sérülések gyógyulásához vezető különböző ellátásokat indikálja.

Traumatológia árak

Árak

  • Traumatológia első vizsgálat: 22 500 Ft
  • Traumatológia kontroll vizsgálat:  12 000 Ft

 

Felhívjuk kedves Pácienseink figyelmét, hogy az árlistában nem szerepel minden szolgáltatásunk, valamint szolgáltatásaink árai a kezelés folyamán, a kiegészítő vizsgálatok miatt, módosulhatnak. A pontos árakról ügyfélszolgálatunkon érdeklődhetnek. Megértésüket köszönjük!

Ügyfélszolgálat:
Telefon: +36 1 225 0566
E-mail: info@swissclinic.hu

Rendelési idő és időpontfoglalás: +36 1 225 0566
Email: info@swissclinic.hu
Cím: Swiss Prémium Egészségközpont, 1123 Budapest, Nagyenyed u. 8-14.
Nyitva tartás: hétfőtől péntekig 08:00-20:00-ig

PARKOLÁS, MEGKÖZELÍTÉS

Ügyfeleink részére rendelőnk mélygarázsában biztosított fizetős parkolóhely. Az épület mélygarázsába az Istenhegyi út, vagy a Németvölgyi út felől érkezve lehet behajtani. 

Megközelítés tömegközlekedéssel:

61-es; 17-es villamos – Nagyenyed utca megálló (1 perc séta)
M2 déli pályaudvar - (4 perc séta)
59-es villamos - Kék Golyó utca (1 perc séta)