Pszichológiai segélyvonal

Ön mellett vagyunk a lelki bajban is!

 Szorongással, félelemmel tölti el a kialakult járványügyi helyzet?
 Nem tudja, mit hoz a jövő, hogyan alakul az élete a járvány alatt és emiatt álmatlan éjszakái vannak?
 Rettenetesen aggódik idős, beteg szüleiért, rokonaiért?
 Egy lakásba kényszerült a karantén helyzet miatt bántalmazójával? Családon belüli erőszak áldozata?
 Idegeire megy a home office, az elzártság? Elbocsátották vagy ettől retteg?

A koronavírus okozta helyzet számos szorongást előidézhet bennünk. Ahhoz, hogy a járvány körül kialakuló mentális megterhelést is kezelni tudjuk, fontos a pszichológiai immunrendszerünk megerősítése, megküzdési stratégiáink aktivizálása. A koronavírus mostanra a mindennapi életünkre is negatív hatással van, beleértve a lelki egészségünket is. A Pszichológiai segélyvonallal támogatást kívánunk nyújtani ezekben a nehéz időkben, de nem csak a járvánnyal összefüggő problémákra fókuszálunk! Hívjanak bennünket bátran, bármilyen lelki gonddal! A szolgáltatást szakképzett, felkészült pszichológusok, pszichiáterek nyújtják. A 20 perces konzultáció díja 14.900 Ft, melyet előre utalással kérünk teljesíteni.

Pszichológusaink minden hétköznap elérhetők 08:00-20:00 óra között.

Amennyiben segítségre van szüksége, hívja a +36 1 506 0490-es számot!

Fizetési feltételek, a szolgáltatás menete
Pszichológiai Segélyvonal szolgáltatásunk a konzultáció igénybe vétele előtt, az ügyfélszolgálat által kiállított díjbekérőn szereplő bankszámlára történő utalással rendezhető. A megjegyzés rovatba csak a díjbekérő számát kell feltüntetni, semmi mást. A befizetés bizonylatát kérjük, az info@swissclinic.hu e-mail címre küldje el telefonszámával együtt. Ügyfélszolgálatunk a lehető leghamarabb ellenőrzi a beérkezett összeget és ezután rögtön visszahívja Önt a korábban megadott számon. Ekkor már kapcsolja is a pszichológus kollégát, a kölcsönösen megfelelő időpontban.
Meghiúsult konzultáció
Amennyiben a telefonos konzultáció pszichológusunk elérhetetlensége miatt hiúsul meg az adott napon, úgy ügyfélszolgálatunk új időpontot egyeztet Önnel. Ha ez nem jár sikerrel, úgy visszatérítjük a szolgáltatás előre kifizetett teljes díját.
Diszkréció
Természetesen a tanácsadás jellegéből kifolyólag a telefonos konzultáció során nem történik hangrögzítés, a páciensek teljes biztonságban érezhetik magukat.