Sürgősségi ellátás

Sürgősségi telefonszámunk: +36-30-992-0387 

A Swiss Medical Services az év 365 napján, a nap 24 órájában áll ügyfelei rendelkezésére.

Csapatunkat jelenleg 9 felnőtt és 3 gyermekorvos alkotja. A gyermekeket 2012 óta stratégiai partnerünkkel, Budapest legnagyobb magán gyermekorvosi szakellátójával, a Svábhegyi Gyógyintézettel együtt látjuk el.

Az ellátási adatok azt mutatják, hogy folyamatos és növekvő az igény a minőségi és angolul is beszélő orvosok iránt– elsősorban a Budapesten élő külföldiek és a turisták körében.

Sajnos számos ellenőrizetlen hátterű, engedély nélkül dolgozó magánorvos és szolgáltató van a piacon, akik komoly esetben nem tudnak segíteni és hibájuk esetén nem utolérhetők.

Ezzel szemben cégünknél minden orvos folyékonyan beszél angolul, van, aki németül is. A feladatot ellátó orvos munkáját betegút-szervező és betegkísérő kollégák támogatják, akik szintén kiválóan beszélnek angolul. Ők a kórházi elhelyezés során kísérik a beteget és szervezik a megfelelő osztályra történő felvételét, amennyiben szükséges, a tolmács szerepét is betöltik.

Szükség esetén segítünk a műtét megszervezésében is. Kórházi partnereink, ahol kiemelt ellátást biztosítunk: Uzsoki Kórház, Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet, Országos Onkológiai Intézet, Szív és Érsebészeti Klinika, I-es Gyermekklinika.

Budapesten 200 szállodával működünk együtt, de főleg a 4 és 5 csillagos, belvárosi szállodák hívnak minket. Partnereink között tudhatjuk a Marriott, a Sofitel, a Four Seasons, a Kempinski, a Corinthia, az Intercontinental és a Ritz Carlton hoteleket.

Tapasztalt, felkészült csapatunk várja hívását! Bízza ránk az egészségét sürgős helyzetben is!

sürgősségi ellátás - Swiss Clinic     sürgősségi betegellátás - autó2

Áraink:

Budapest területén Budapest területén kívül
Sürgősségi helyszíni vizsgálat díja felnőtt pácienseink részére 42.000 Ft 52.000 Ft
Sürgősségi ellátás díja partnereink részére 22.000 Ft 32.000 Ft
Receptírás 22.000 Ft 32.000 Ft