Sürgősségi ellátás

Sürgősségi telefonszámunk: +36-30-992-0387

A Swiss Medical Services az év 365 napján, a nap 24 órájában áll ügyfelei rendelkezésére Budapest területén és a főváros 20 km-es vonzáskörzetében.

Ügyeletünk 2009 óta működik. Csapatunkat jelenleg 9 felnőtt és 3 gyermekorvos alkotja. A gyermekeket 2012 óta stratégiai partnerünkkel, Budapest legnagyobb magán gyermekorvosi szakellátójával, a Svábhegyi Gyógyintézettel együtt látjuk el. Többéves működésünk során több ezer esetben működtünk közre, az elveszett inzulin pumpa és ritka, külföldi gyógyszerek pótlásától a helyszínen bekötött infúzión át a kórházba szállításig.

Az ellátási adatok azt mutatják, hogy folyamatos és növekvő az igény a minőségi és angolul is beszélő orvost kiállító sürgősségi ügyeletre – elsősorban a Budapesten élő külföldiek és a turisták körében. Sajnos számos ellenőrizetlen hátterű, engedély nélkül dolgozó magánorvos és szolgáltató van a piacon, akik komoly esetben nem tudnak segíteni és hibájuk esetén nem utolérhetők.

Ezzel szemben cégünknél minden orvos folyékonyan beszél angolul, van, aki németül is. A feladatot ellátó orvos munkáját betegút-szervező és betegkísérő kollégák támogatják, akik szintén kiválóan beszélnek angolul. Ők a kórházi elhelyezés során kísérik a beteget és szervezik a megfelelő osztályra történő felvételét, amennyiben szükséges, a tolmács szerepét is betöltik.

Szükség esetén segítünk a műtét megszervezésében is. Kórházi partnereink, ahol kiemelt ellátást biztosítunk: Uzsoki Kórház, Országos Idegsebészeti Tudományos Intézet, Országos Onkológiai Intézet, Szív és Érsebészeti Klinika, I-es Gyermekklinika.

sürgősségi ellátás - Swiss Clinic     sürgősségi betegellátás - autó2

Két autót működtetünk az ügyeleti ellátás keretében, mindkettőn van infúzió, újraélesztő táska, orvosi táska, végtag rögzítő, mankó, EKG és defibrillátor.

Budapesten 200 szállodával működünk együtt, de főleg a 4 és 5 csillagos, belvárosi szállodák hívnak minket vendégeikhez. Partnereink között tudhatjuk a Marriott, a Sofitel, a Four Seasons, a Kempinski, a Corinthia, az Intercontinental és a Ritz Carlton hoteleket.

Tapasztalt, felkészült csapatunk várja hívását! Bízza ránk az egészségét sürgős helyzetben is!

Áraink:

  • Sürgősségi helyszíni vizsgálat díja felnőtt pácienseink részére: 42.000 Ft
  • Sürgősségi ellátás díja partnereink részére: 22.000 Ft
  • Sürgősségi helyszíni vizsgálat felnőtt második vagy harmadik fő részére:  22.000 Ft
  • Sürgősségi helyszíni vizsgálat felnőtt második vagy harmadik fő részére, partnereinknek:  18.000 Ft